10 - 08 - 2020
Main Menu
Development
Old stories

Ny versjon av AgetoAgeSqlite lastet opp

User Rating:  / 1
PoorBest 

Ny oppdatering av AgetoAgeSqlite er lastet opp og Personlist-, Familielist- og Advanced SQL vinduet er oppdatert til å benytte temporary table og det brukes en StopWatch funksjon til å måle tiden det tar å lage tabellene når man klikker "GO" (Tiden det tar vises helt øverst i vinduet).  Jeg kan forøvrig fortelle for dem som er interessert i Visual Studio C# at denne Stopwatch funksjonen finnes i System/Diagnostics. Så er Set Query Actions vinduet oppdatert for å gjøre det litt enklere og kjappere å sette opp kolonnene. Hvis dette vinduet har ingen rader når man starter så er det enkleste å bare telle hvor mange kolonner man har angitt i spørringen og så rett og slett bare klikke Add x ganger, har man 10 kolonner klikker man bare 10 ganger på Add og så bare redigerer man direkte i listen på de verdier man ønsker å endre. Husk å gå til en annen rad for at redigeringen man har gjort skal bli lagret.

 

Et lite tips: Hvis man står på et felt i Schema kolonnen så kan man bare klikke på nedtrekkslisten nederst for å velge et annet skjema.

 

18-03-2013 - Har lastet opp ny versjon med utvidet egenskap tabell for kolonner i Set Actions vinduet. Her er det nå to tabeller og helt til venstre er tabellen over egenskaper for kolonnene som genereres fra SQL spørringen. Denne lages av SQLite databasen og kan være verdt å ta en liten titt på. Den viser blant annet hvilken tabell som feltet stammer fra, det orginale feltnavnet og eventuelt et alias navn. Tabellen til høyre er tabellen over egenskaper til kolonnene som brukeren kan sette ønskede verdier i. Hver rad i disse tabellene er altså egenskaper for kolonnene eller feltene og tabellen til høyre skulle ideelt sett ha samme antall rader som den til venstre Hvis den ikke har det er det bare å klikke Add. Man behøver altså ikke å telle hvor mange felter man har angitt i spørringen nå. Man bare klikker Add til tabellen til høyre har samme antall rader som den til venstre. Til slutt bare redigerer man verdiene i tabellen til høyre, det er i hovedsak Schema, Key, Align og Width man setter.

newsetact2

 

19-03-2013 - Lastet opp ny versjon av AgetoAgeSqlite med forenklet og forbedret Set Query Actions der jeg har begrenset de viste felter til de som er nødvendige og nyttig og antall kolonner blir nå automatisk lagt inn ved nye spørringer, så det eneste brukeren nå trenger å gjøre er å velge hvilket skjema som skal sprette opp ved dobbelklikk på felter og sette Key verdi (index på kolonnen som har Primær Key), velge Alignment (venstre, senter, høyre) (0,1,2) og sette bredde på kolonnene (width)

newsetact3

 

20-03-2013 - Lastet opp ny versjon av AgetoAgeSqlite med revidert SQL Command Builder og Query Actions vindu. Man klikker nå "Test SQL and set actions" etter at man har skrevet en SQL command så vil SQL setningen bli testet og evaluert og hvis den blir godkjent kommer man til Set Query Actions vinduet.

newcommandbld

 

I Set Query Actions vinduet har jeg satt alternerende bakgrunnsfarve (kun for syns skyld) og hvis man har så mange kolonner at man må scrolle for å se alle...så har jeg gjort det slik at scroller man i den ene tabellen så blir en tilsvarende scrolling gjort automatisk i den andre tabellen fordi disse to tabellene på en måte hører sammen.....men programmessig blir det enklere om jeg holder disse adskilt. Tabellen til venstre er egentlig bare en hjelpetabell for å se hva kolonnene er for noe...

newsetact4 

 

Man må ikke bli forvirret av personlist, familelist og Advanced SQL vinduet, man kan skrive en hvilken som helst SQL spørring i alle vinduene, det er egentlig bare en måte å sortere spørringene på...slik at når man velger personlist så er det fordi her vil man definere spørringer som er relatert til personer... og det blir enklere å finne den spørringen man er ute etter.

21-03-2013 - Lastet opp ny versjon der man nå også kan angi en internet browser som skal komme opp ved dobbelklikk på en URL. Også fotoer kan nå bli vist ved dobbelklikk på et felt der feltet er navnet på et foto.

Comments  

 
0 #1 StevGesy 2019-09-16 17:37
Buy Amoxicillin Online Rush Delivery cialis Buy Kamagra In Uk
Quote
 

Add comment

Security code
Refresh