13 - 08 - 2020
Main Menu
Development
Old stories

Extended person window

User Rating:  / 0
PoorBest 

Utviklingen av Relasjonsvinduet har ført til at jeg har utviklet nye teknikker som gjør det enkelt å finne alle personer som er f.eks Tredje Cousin til en valgt person. Jeg har lagt til en liste på personskjemaet der man velger ønsket grad av Cousin og på et lite øyeblikk får man listet opp disse. Man ser også hvem den felles Ancestoren er og man ser "stien" fra denne. På skjermbildet under har jeg valgt å vise alle First Cousins (1.Cousins) for Jakob og man ser at det ble funnet 33 First Cousins.

Som vanlig har jeg det for travelt med å lansere en ny versjon før jeg har fått testet ordentlig men nå ser det ut som jeg har fått orden på kusinene i alle rekker og rader. Jeg har føyd til en avhukings knapp "UP" som betyr at hvis denne er huket av så vil man finne Removed oppover fra aktuell person. Hvis jeg selv står på person skjemaet og huker av for UP og vil finne alle 3 Cousins 5 times removed så vil jeg finne alle 3 Cousins 5 times removed oppover (som er 5 generasjoner eldre enn meg). Er "UP" ikke huket av vil jeg finne alle 3 Cousins 5 times removed nedover (yngre enn meg).

Oppdatert Cousin søkeren men bare noen bagateller. Nedtrekkslisten inneholder flere tall slik at man kan velge å søke etter opptil Twentyfive Cousins Twentyfive removed men man kan godt skrive inn ønsket grad direkte i boksene. Og nå vil avhuke boksen ikke være operativ hvis removed er 0 (når removed er 0 har det ingen hensikt å huke av for Up).

Add comment

Security code
Refresh