05 - 07 - 2020
Main Menu
Development
Old stories

The future of AgetoAge

User Rating:  / 0
PoorBest 

AgetoAgeSqlite har blitt veldig bra, databasen jobber lynraskt etter at jeg opprettet indexer og alt er så mye enklere også for programmereren når man bruker et ordentlig databasesystem. Hvis behovet for et nytt felt i en tabell skulle oppstå er det veldig enkelt å opprette det.

Importen av GED filer fungerer også bra og det er bare å velge en GED-fil og klikke OK for å importere denne. Konvertering av ID'er gjøres automatisk på en enkel og smart måte (konvertering er nødvendig for å unngå at flere enn èn person har en bestemt ID. Dette åpner for at man kan bygge opp en database med millioner av personer/familier, denne kunne være lagt på en server slik at besøkende kan søke i databasen for å prøve å finne noen slektninger. Hvis man var en del personer som importerer GED filer til en felles database vil man kunne bygge opp en database med millioner av personer på ganske så kort tid.

Det er utrolig interessant å utvikle dette og programmering er blitt meget lettere i disse dager. MediaPlayer vinduet som jeg nettopp har lagt til tok ikke lang tid å programmere fordi jeg kunne bruke en DLL der jeg bare kaller opp funksjoner som er blitt skrevet av Microsoft. Jeg leste denne artikkelen for å lære å bruke funksjonene.

Er det noen som har noen tanker om dette?

Add comment

Security code
Refresh