05 - 07 - 2020
Main Menu
Development
Old stories

Audio in AgetoAgeSqlite

User Rating:  / 0
PoorBest 

AgetoAgeSqlite er oppdatert med mulighet for å legge inn lydinnspillinger på personer, det vil selvfølgelig bli mulig også for familier og andre f.eks steder senere. Det er slett ikke så enkelt å programmere dette da man må kjenne til hvordan en WAV fil er oppbygd (struktur). Men jeg søkte litt på nettet og fant kode for dette som var laget av en ingeniør i data. Når man klikker Record vil den enheten som er satt som standard i Windows bli brukt til å lage en lydfil som blir lagret binært i databasen når man klikker OK. Denne innspillingen vil så være bundet til den personen man redigerte. For å høre på opptaket for en person dobbelklikker man bare på aktuell innspilling i listen Media på person skjemaet. Da vil programmet hente den opp fra databasen og spille den. Dette går meget raskt og var artig å teste ut.

Det kan sikkert være nyttig å kunne sitte med et headset eller ha en mikrofon for hånden og bare legge på noen lydkommentarer på personer man arbeider med.

20.02.2011 kl 21.50 - Lastet opp ny versjon der man også kan legge til Audio for familer og steder. Man kan nå også vise alle Audios fra menyen Views. Jeg har også fikset resizingen av scrollbaren i Descendant Tree.

 

24-02-2011 - Lastet opp ny versjon med oppdatert Descendant Tree som gir flere valg og innstillinger.

 

Add comment

Security code
Refresh