13 - 08 - 2020
Main Menu
Development
Old stories

Oppdatering av ATA for MySQL

User Rating:  / 0
PoorBest 

 AgetoAge for MySql (ATM)  er blitt oppdatert og ny nedlastning er tilgjengelig. Nå må det sies at navnet er bare foreløpig, AgetoAge Internet er kanskje et bedre navn? Vi kaller det ATM for enkelhetskyld i denne artikkelen i hvertfall.

Internet er interressant på mange måter, det finnes en masse informasjon der og noe er riktig og noe er feil, men det er opp til brukeren å finne ut av dette. Internet åpner også for at folk kan prate med hverandre over hele verden og en masse informasjon kan spres. Disse pratekanalene bruker ofte en database der brukernavn, passord og meldinger blir oppbevart. Man laster ned og installerer et program som kan koble seg til databasen og man er i gang. Dette er jo akkurat hva ATM også kan gjøre, men ATM er designet for slektsforskning.

La oss tenke oss noen personer spredt rundt omkring i verden som har en felles interresse, slektsforskning. Disse kan kan da opprette en database på en server og koble til denne med ATM og alle kan jobbe samtidig med å legge til personer og opplysninger.

Men ATM kan selvfølgelig også brukes og vil arbeide mye raskere med en lokal database på brukerens egen maskin. Det krever bare at man laster ned MySql Community Server (gratis) og installerer denne først. (meget enkel og rask å installere)

Comments  

 
0 #1 cheap cialis 2019-11-17 02:56
I'm extremely inspired together with your writing skills as neatly as with the format
to your weblog. Is that this a paid subject matter or did you customize
it your self? Either way stay up the nice high quality writing, it's
rare to look a nice weblog like this one today..
Quote
 

Add comment

Security code
Refresh