13 - 08 - 2020
Main Menu
Development
Old stories

MySQL in AgetoAge4?

User Rating:  / 1
PoorBest 

Som dere sikkert skjønner har jeg blitt hekta på MySQL nå. Det er jo bare et genialt verktøy for å vedlikeholde et nettsted som er basert på dynamiske sider som er veldig populært nå. MySQL er en databasemotor som er veldig mye brukt fordi den er Open Source og fri for alle å bruke. 

AgetoAge4 kunne godt brukt MySQL det er ingenting i veien for det og da kunne man også åpnet for å lage mulighet for at en bruker kan logge inn på en server og en database der.

MySQL har mange funksjoner for å spørre databasen etter ting som er lagret i basen. De fleste har sikkert sett noen slike og en erfaren bruker kan lage nye tabeller og legge inn poster direkte fra et spørrevindu. Man kunne da laget et slikt spørrevindu i AgetoAge4 og brukeren kunne selv definert en spørring mot databasen.

MySQL kan håndtere store databaser, her er et lite utsnitt av hva som står under dokumentasjonen

Scalability and Limits:

  • Handles large databases. We use MySQL Server with databases that contain 50 million records. We also know of users who use MySQL Server with 60,000 tables and about 5,000,000,000 rows.

Det som trengs for å bruke MySQL er en liten .dll fil på bare ca 300kb som følger med AgetoAge4.exe. Da vil man kunne logge inn på et domene og angi hvilken database man vil koble seg til.

Gi kommentarer!

Add comment

Security code
Refresh